Michiel van Otegem, IT Composer

Friday, May 26, 2006

Michiel's blog verhuisd

Het hing al een tijdje in de lucht, maar ik ben er eindelijk toe gekomen om het ook daadwerkelijk te doen: m'n blog verhuizen van http://aspnl.blogspot.com naar http://www.vanotegem.nl. Waarom? Omdat ik op mijn eigen site iets meer controle heb dan bij Blogger. Bovendien heeft dasBlog meer mogelijkheden dan Blogger, zoals categorieen. Aangezien ik nu in twee talen ga bloggen, is dat ook best wel belangrijk. De berichten op de home pagina zullen in het Engels zijn. Wie de Nederlands berichten wil zien kan kijken/abonneren op http://www.vanotegem.nl/CategoryView,category,Nederlands.aspx.

Monday, May 22, 2006

Michiel schrijft (weer) een boek

Zoals al opgemerkt ben ik een tijd stil geweest, en het zou wel eens kunnen dat dit in de komende tijd niet veel beter wordt. Mijn stilte werd/wordt veroorzaakt door een hardnekkige griep/verkoudheid die al zo'n week of 4 rondzingt binnen de familie. We beginnen het zo onderhand spuugzat te worden... Mijn komende (mogelijke) "stilte" is te wijten aan het feit dat ik een nieuw boek ga schrijven. Het kan natuurlijk ook dat ik daardoor juist geinspireerd wordt voor m'n blog, maar dat zullen we zien.

Na het schrijven van Sams Teach Yourself XSLT in 21 Days dacht ik "dat nooit meer". Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan, en ik heb van de week een contract getekend om een Nederlands boek te schrijven over ASP.NET 2.0 genaamd ASP.NET 2.0 - de basis. Ik ben nu druk bezig met het bepalen van de hoofdstukken en wat daarin moet komen, zodat ik strakjes als een speer kan gaan schrijven.